fredag 19 december 2014

Mera Agnes

Eftersom bloggen int vill samarbeta och sätta in de bilder jag ville publicera i förra inlägget kastar jag in lite bonusbilder här. Fortsättningsvis från sensommar och tidig höst. Borde helt klart fota mera.Om Agnes

Agnes blir snar tre år. Helt galet hur fort de första åren har gått!
De senaste dagarna har det slagit mig hur omtänksam hon är och hur fint hon kan uttrycka vad hon tänker och känner.
Igår frågade hon Frank, då han var på benen en stund på kvällen; "Hur mår du pappa? Mår du bättre nu?"
Igår vid middagen då jag fort hade gjort en akut middag i form av omelett med potatis, lök och paprika utbrast Agnes: "Vilken god mat mamma, det här kan vi laga igen!"

Självklart har vi också stunder av meningsskiljaktigheter och minde omtänksamma stunder men i det stora hela är Agnes en riktig njutning att umgås med.

 Och så några tidigar opublicerade bilder från senhösten av vår fina tjej.


I väntan på nåt otrevligt


Vi har fått otrevligt besök av magsjuka i huset. Hittills är bara Frank sjuk med tyvärr så har ju magsjukan en tendens att skörda många offer. I tur och ordning. Så det är väl bara att hoppas att Frank hinner tillfriskna före jag blir däckad så vi kan turas om med att hålla oss flytande. 

Halva gårdagen och hela dagen idag är jag tvungen att stanna hemma för att sköta barnen. Än så länge mår jag och småttingarna bra och det njuter vi av-speciellt jag som kan ana vad som väntar bakom hörnet... Igår och idag har vi varit ute flera timmar och njutit av de enorma mängder snö vi har fått. Det går förvånansvärt bra att vara ute i snön med Edwin trots att han har stora svårigheter att ta sig fram eller över huvudtaget göra nåt annat än krypa omkring och doppa ansiktet i snön. Idag skottade jag snö och fixade i 1,5 h utan att någon gnällde. Edwin satt förstås i vagnen en stor del av tiden för att inte få kallt. Det var tydligen intressant att följa med då jag jobbade. Att Agnes underhöll sig själv är i sin tur inga konstigheter då hon fortsättningsvis är fantastisk på att leka och underhålla sig själv.
Själv blev jag genomsvettig av snöskottningen och avslutningsvis pulkadragning. Skönt! Min träning är som bäst icke existerande så jag njuter extra mycket av all vardagsmotion jag får in. 


Mitt fina, glada sällskap.