tisdag 10 mars 2009

what a day.

Idag har det varit one of these days då en massa små saker går fel; trampar rakt i vattenpölar med dyra skor, missar buss och spåra-sådär precis framför näsan-och får vänta med de iskalla fötterna. Låst ut mig, och var till på köpet sjukt kissnödig, måste åka halva stan för att hämta nyckel och hann svära x-antal gånger för migsjälv under vägen. och missa en buss till.

efter kl 17 har väl inte så mycket gått fel dock, förutom att min handledare skickade ett mail och berättade att hon ligger hemma i feber vilket innebär att arbetet inte kommer röra på sig på ett tag till. med de börjar jag bli van vid. Hoppas hon tillfrisknar snabbt.

Positivare delar av dagen var en skön början med skogspromenad, lunch med Jonna....sen sket det sig somsagt fram till kvällen då positiviteten innefattat hemkommen man, en skön länk, hårfärgning och en god yoghurt. Ja, jag kan fortfarande ta vara på vardagens små glädjeämnen, men idag har det fanimej varit svårt. det har varit svårt de senaste veckorna.
Well, för att look on the bright side igen (because I´m so freakin bright and shiny these days) är att jag tar ut min frustration och irritation över att mina planer för våren totalskiterpåsig på träning. Jag får utan problem in 3,4 spinningpass+ några gympass+yoga+ett par löppass i veckan. Nu måst jag dock ta de lugnare med gymet igen efter att ha återupplivat min supraspintustendinit så jag knappt kan lyfta min högra arm över 90grader. det var kanske väntat egentligen med tanke på vikterna jag kört med. så nu e de vila på den fronten- och byebye snygga bröllopsaxlar(armar?) därför tar jag ut mig extra på spinningpassen. igår imponerade jag mig själv då jag lyckades pressa upp pulsen till 200. jag som inte ens trodde jag hade så hög maxpuls mera. Ikväll var jag dock duktig och lyckades med en å t e r h ä m t a n d e länk. hyvä jag, jag burkar inte vara så duktig på dedär med att ta det lugnt men det klarade jag idag.

Imorgon blir det Jonnalunch igen. Före de kanske lite gym och senare på kvällen definitivt spin 90min. Däremellan stirr på examensarbete och kanske jag till och med kan ändra eller tillföra en mening eller två.