lördag 28 juli 2012

Läskande tips

Nu kom minsann värmen med besked. Vi har i princip befunnit oss utomhus hela dagen. Tog en lång promenad till munksnässtranden mitt på dagen, köpte lite läskande att dricka på hemvägen och lade oss i gräset och njöt. Sen blev det så hett att vi nästan inte orkade gå hem igen. Vi blev alla så trötta så det blev eftermiddagsvila för hela familjen varefter vi drog ut i gräset igen där vi låg resten av eftermiddagen tills det blev dags att traska hem och fixa bebisens kvällsgröt.
Nuförtiden kräver jag inte så mycket mera av en dag för att den ska vara underbart skön. Kvalitetstid med familjen är alldeles tillräckligt. Jag har absolut blivit av med mycket av min rastlöshet och behöver inte flänga omkring och ha en massa program konstant.

Nu är bebisen nattad, jag har gjort mina plankor och pushups, tagit en kalldusch och så tänkte jag precis sätta mig i kvällssolen på balkongen med en kall cider. Dock hade solen passligt försvunnit men varmt och skönt är det ändå. 

Detta är den låg-alkoholhaltiga cidern som jag tipsat många om men flera gånger glömt namnet på. Så mycket för det tipset liksom då man bara kan beskriva ungefär hur flaskan ser ut. Nåväl här kommer äntligen både namn och bild.

Stowford Press

Jag tycker inte om riktigt söt cider utan vill att den gärna ska vara torr eller halvtorr. Då jag var gravid prövade jag flera alkoholfria cider som Rekorderlig, Kopparbergs, Golden Cup..ja de var väl ungefär de som fanns i matbutiken. Alla smakar enligt mitt tycke bara sockerblask. Denna smakar faktiskt cider och jag rekommenderar alla som av en eller annan orsak inte kan eller vill dricka alkohol (notera dock att denna har en alkoholprocent på 0,5%). Ni hittar den i vanliga mataffärer med lite större utbud och alko. På Alkos sida ser cidern ännu ut såhär men den har alltså bytt etikett och ser nu ut som flaskan ovan.

Nu kunde man tro att jag är sponsorerad men det är jag tyvärr inte. Jag tycker helt enkelt att det är den enda alkoholfattiga cidern som är värd att lägga sina pengar på.