tisdag 9 september 2008

Nu är det mycke. igen.

Det är mycket klarare nu - mitt examensarbete. Superskönt att hitta tråden igen. Har haft en lång men ack så produktiv dag. Hunnit springa på handledarmöte, träna, shoppa en sväng, dejurera och skriva färdigt(?) min ansökan till etiska kommittén. Åtminstonde är ansökan såpass färdig att jag ska skicka den till min handledare för kommentarer och kritik. Intressant hur jag hittar inspiration och motivation sent på kvällen/natten. Kanske jag bara ska vara glad över att motivationen hittar mig överhuvudtaget...
Imorgon kommer jag dock ingen lida över mitt nattliga jobbande. Skittrött är jag om mornarna. Imorgon är det föreläsningar mellan 9 och 15 som gäller, sen hem ett snabbt varv före det bär av mot vernissage- om min ansökan inte blir totalt dissad vill säga för då måst jag sitta hemma och skriva hela kvällen. igen.
Onsdag har jag en mysig dag att se fram emot. föreläsningar och möten från kl 9 -22isch. Hejåhå. Fredag ska jag vara aktiv och delta i fysioterapisymposium och på lördag ska jag slå klackarna i taket på kräftskiva med pre-tjejkväll. När ska jag ta itu med protokollen som bara hänger och förökar sig..!!?
Nu önskar jag mig lite mera dötid utan dåligt samvete. hm. det får jag vänta på ett tag. ett bra tag. Jag ser iallafall till att boka in roliga grejer mellan alla möten och skrivande också. Vernissage, kräftskiva och stand-up komik gör att man orkar. För att inte tala om energin jag får av att prioritera lite tid med favoritgrabbsen mellan varven.