torsdag 5 april 2012

Inte som planerat

I fredags drog vi iväg till österbotten. Därav bloggtystnaden. Vi var nog lite nervösa inför bilresan men nervositeten visade sig vara onödig eftersom i princip sov hela resan upp och ner bortsett från ett par stopp för mat och blöjbyte. Vi kom oss både upp och ner på ca 6h vilket var över all förväntan! jag hade ställt in mig på att det skulle kunna ta hela dagen. Åka bli är helt klart en favortisysselsättning.
I övrigt blev resan inte riktigt som planerat eftersom vi alla blev förkylda efter två dagar och kunde därmed inte träffa vänner eller släktingar. Jag hann bli riktigt frustrerad och besviken där ett varv eftersom jag sett fram emot att träffa kära vänner som vi ju umgås med så sällan nuförtiden. Sen var jag tvungen att inse att situationen inte blir bättre av dåligt humör så jag ryckte upp mig, försökte tänka postitiva tankar om att vi ju ses i sommar (...) och sen bestämde vi oss för att inte stanna över påsken utan åka hem och krya på oss istället.

Igår kom vi hem igen. Nu funderar vi över hur vi riktigt ska fira påsken. Antagligen blir det riktigt lugnt med lite god mat, promenader och njuta av att även Frank är ledig och hemma i många dagar.
Jag tror nog det blir helt okej trots allt.