måndag 22 september 2008

negativ 10 000

Det blev definitivt ingen powerwalk idag. I förrgår kände min rygg för att börja bråka, igår under vanringen gav den sig till känna och jag fick stundvis bita ihop och förtränga smrätan i ryggen-vilket funkade helt okej. Idag trodde jag först inte ens jags kulle komma ut sängen, ALLA rörelser gjorde ont. Tog en kort morgonpromenad och trodde jag skulle gråta av att bara gå. Proppade i mig värktabletter och sov en timme till i förhoppning om att värkmedicinen sku göra sitt. Det gjorde den INTE.
Nu, på kvällen, känns det faktiskt lite bättre...hoppas det bara blir bättre från och med nu och att jag inte får en relapse imorgon igen. Jag hålelr verkligen på att bli an gammal gumma-allt går ju sönder...!!! skitskit. Jag som vill träna ordentligt. Jag vill springa långa sträckor, jag vill träna hårt på gymet, jag vill träna spinning och pump. VAD får jag gör nu??! inte ett skit. Jag är arg och frustrerad och jag har ingen aning om hur jag ska få utlopp för det. Träningen var ju min metod för att bli av med frustration. ironisk.
Imorgon ska jag träffa PT:n på gymet. Ska minsann bli intressant att se om hon har några idér om vad jag kan göra för att snart inte se ut som en rullande boll. Jag är på god väg nämligen.
När ska det ta slut!!?