söndag 5 augusti 2012

I sömnen


Vår dotter sover ofta ganska oroligt. Eller ska man kanske säga livligt. För det mesta så sover hon parallellt med sängens kortsida, ofta med ena eller båda benen lyfta upp mot sängkanten. Oftare och oftare vänder hon sig 180grader och sover med huvudet mot fotändan.
Nyss hittade jag henne sovande på mage (vi lägger henne alltid på rygg) med huvudet mot fotändan. Inga konstigheter egentligen i det här skede, vi börjar vara vana vid att Agnes är en liten akrobat i sömnen. Det som egentligen var lustigt var att så jag flyttade på täcket så vände hon sig vips från mage till rygg i sömnen. För att påminna så gör Agnes aldrig detta i vaket tillstånd och jag har faktiskt varit lite fundersam över hur det kommer sig att hon inte ens verkar försöka vända sig från mage till rygg. Men nu kan jag bara konstatera att hon kan det hur bra som helst. Frank föreslog att vi skulle lägga ner henne på golvet och se om hon kryper iväg i sömnen också.

Bekännelse


Just nu sitter jag i sängen, äter choklad , dricker mjölk och läser träningsbloggar. Höhö, känns minst sagt motsägelsefullt. Men vetni, det känns otroligt skönt att det som känns jobbigast för tillfället är att jag måste stiga upp och borsta tänderna en gång till.