tisdag 28 februari 2012

Nöjd

Vi hämtade vår nya vagn igår. Aldrig trodde jag att man nästan kunde bli lite hög av att skutta en vagn! haha! med det blev jag. Ja, jag vågar nästan säga att vi nästan blev det båda två. Den är helt fantastisk i detta väder.
Och tur var det att det var snabba ryck med både inköpet och hämtande av vagnen för jag och Agnes hade omöjligt tagit oss till massagekursen idag med den lättare vagnen. På vissa ställen hade det blåst upp kring 15cm snödyner som vi var tvgna att ploga oss igenom. Men vi tog oss allså problemfritt dit och tillbaka med den nya vagnen. Och 10+ får den för att man kan dra ner vagnsuffletten ända ner och skydda babyn från regn, eller som idag, snöyra. Grymt bra så behöver man inte fixa och greja med tyg och knipsor som skydd. Helt klart dagens high. Dagens självklara low var att Agnes skrek sig igenom massagekursen. Hon tyckte inte alls att det var det minsta kul. Men då har vi prövat det.
Nu ska jag lägga mig under filten och se om jag får vila lite före en bebis, som numera sover mycket lite om dagarna, tänker vakna.