onsdag 11 februari 2009

vardagslyx

Vattengymnastiken gick helt alright, ingen drunknade och jag blev inte knivhuggen i spurgu-Mårtensdal. Mina skor fungerade som de skulle och jag kände mig fabulous! ;)

Glömde nämna att jag faktiskt gjorde några impusköp idag också. Hälsosamma och bra sådana dock. Denna bok kunde jag inte motstå, så nu ska jag svarva mina armar ordentligt till juni.


Dessutom unnade jag mig ytterligare inspiration, nämligen nyaste fitness magazine.

Dessa två godingar ska jag njuta av under täcket nu och för en gångs skull försöka börja sova i någålunda vettig tid.

Imorgon bli det yoga! can´t wait! :) har vilat i tusen år känns det som så ska bli underbart att få pressa kroppen lite igen.

shopping

Idag hade jag lyxen att shoppa under praktikdagen. Vi hade en två timmars paus och min handledare föreslog att vi stannar vid Sello, tar en kaffe och fördriver tiden. Så det gjorde vi. Jag började med att söndra glas på Robers coffe och sen hittade jag månadens fynd: Asics gel kayano. Norlmalt kostar denna sko 180€ men eftersom det var rea på förra årets modell, vilken är en annan färg och har en lite annan snörning än modell 2009 kostade denna pärla 99,90€. Ett kap enligt mig. Särskillt eftersom jag tänkt investera i nya löpskor ett bra tag nu.


Dagens köp nummer två
Nike Zoom Trainer Essential Women's Training Shoe!
Eftersom jag bokstavligen använt sönder mina nuvarande träningsskor under årens lopp var detta en nödvändighet. Designen och färgen var som gjord för mig så jah kunde inte annat än ta med dem hem.
Vad glad man kan bli av lite shopping! särskillt då jag vet att det är saker som jag verkligen behöver och som kommer att användas flitigt. Jag ska faktiskt börja med att använa mina nya Nike darling redan ikväll då jag drar vattengymnastik. Hoppas de är lika sköna som snygga!