måndag 1 augusti 2011

semester och mag-update

Än så länge har jag bara haft en dryg veckan semester med det känns som en mindre evighet. Jag har hunnit med massor. Raittat runt i österbotten, träffat en massa härliga människor, varit ute på 3 villor, plockat många liter blåbär, badat bastu så många gånger att jag inte minns hur många, ätit god mat, simmat, besökt bostadsmässan ..ja överlag haft det skönt. Och det tänkte jag fortsätta med ett tag till. Dock beger vi oss så småningom ner mot Vasa och därifrån hem till Helsingfors mot slutet av veckan. Min sista semestervecka tänkte jag njuta av hemma.

Mindre trevligt under semestern är mina höft som redan börjat bråka. Dagen efter att plockade blåbär kunde jag knappt stiga ur sängen. Det oroar minsann att redan få problem med foglossning inte minst med tanke på mitt jobb som är fysiskt krävande och kräver att jag lyfter och förflyttar vuxna människor. Inte alls bra. Dock har illamåendet blivit bättre även om det fortsättningsvis är kvar. Magen växer och redan nu, i vecka 16, syns det tydligt att jag har en liten inneboende i magen. Det var t o m en som för en vecka sedan gissade att jag är i vecka 24!
Jag är tudelad över hur jag ska göra med magbilder på bloggen dock. Får se, kanske det dyker upp i nåt skede. Ännu har jag dock inte tagit några bilder överhuvudtaget (! jag vet, många säger att det borde dokumenteras men det känns fortfarande ganska konstig för mig att fokusera på magen).

Nu fortsätter jag semestra. So long!