torsdag 26 mars 2009

Minisemester i Vasa

Blogginspirationen på noll. Kanske det främst beror på att det står stilla här. Nu är det klart att jag INTE blir färdig till sommaren, vilket enligt mina tidigare beräkningar inte skulle bli några som helst problem att fixa. Tji fick jag. Min handledare har inte hört av sig på många veckor och jag kan inte gå vidare före vi har haft vårt nästa möte. Jag tror jag ska hoppa av hela utbildningen.
Istället har jag kämpat med det sista med de jädrans protokollen från 2008 som verkligen verkar vara ett evighetsprojekt. Har aldrig tidigare förstått att de ska kunna vara så svårt att få tag på folk och bestämma några gemensamma sekunder på samma plats vid samma tidpunkt för att producera underskrifter. Detdär var ju bullshit- det är ju precis det som är fallet med min handledare (minus underskrifterna). Ännu saknas en del och jag villhelst bara bränna upp alltihopa. Trodde att allt skulle hinna bli klart före idag då jag åker iväg till vasa för en liten minisemester. I have to get away.

Det som nu håller mig vid liv är att bröllopsplaneringen går framåt, inte bakåt. Det stör mig dock nåt fruktansvärt att jag inte kan fokusera på det som jag vill och borde. Måst få bort alla papper före jag har ro till det.

Idag bär det somsagt av till Vasa. Nej, jag ska inte fira pampas nationaldag, det har jag blivit för gammal för...var för gammal redan förra året då jag knappt överlevde skräpet. Ikväll tänkte jag dock ta mig en titt in till Ollis, om man rymms in, och på fredagen blir det hemmafest. Umgänge med människor som jag tycker om är alltså tanken med långhelgen. Dessutom planerar jag ett besök eller två till WSC som jag saknar såå, och äta den bästa grillade gestostsalladen som finns att hitta i saluhallens Bistro samt traska omkring på stan i Vasa och njuta av lite nostalgi och av att förhoppningsvis kunna koppla bort energislukande problem.