måndag 16 juni 2008

Bröllop

I helgen har jag varit på bröllop i österbotten. Riktigt trevligt. Fick mig att fundera över mit eventuella framtida bröllop. Hur jag vill ha det och inte vill ha det. Varför ska man överhuvudtaget gifta sig? De som har känt mig lite längre vet att jag har varit riktigt anti mot allt vad giftemål heter. Kanske blird det så då man har dåliga förebilder... Men småningom närmar jag mig den åsikten att jag kanske kan tänka mig ha två ringar på vänstra fingret. trots allt. Men hui vad mycket jobb det är med att planera och ordna bröllop. Det inser jag nu då flera nära vänner gifter sig. Om the big day kommer för mig en vacker dag ska jag anlita en bröllopsfixare som får göra allt jobb! :P
Nästa bröllop x2 sker i augusti. Ser massor fram emot dem eftesom det är två underbart nära och kära par som gifter sig. Superskoj! Tillsdess ska jag hitta nåt skitsnyggt att ha på mig.

Sitter sombäst och njuter av en kall crowmore och tycker att det är underbart skönt att ha lite tid till att bara chilla och ha en ledig dag imorgon!! ledig från jobb iallfall. har en massa ärenden att fixa som vanligt men det stressar jag inte över. På kvällen blir det drinkar och bio med vänner. självklart blir det cosmos efgersom det är SATC vi ska se. jag är dock extremt skeptisk eftersom det inte finns en chans att filmen når upp till ribban det fantaskitska serien lagt. Kul blir det nog oavsett. Framförallt tack vare det härliga sällskapet!

Eftersom jag konstant klagar på att skiftesjobb fuckar upp mina levnadvanor. Förstör såväl träning, hälsosam matrytm och sömn så har jag nu beslutat att juli ska bli hälsomånaden. Eller ska förstås försöka inleda den hälsosamma livsstilen nu genast, men eftersom juli kommer att bestå i jobbets tecken-det händer faktiskt inget särkskillt, inget österbottenåkande, inga fester (som jag vet om nu) utan bara konstant jobbande, så tänkte jag att det är den perfekta månaden för skärpning. Skärpningen består av att jag på förhand planerar vad jag ska äta när och storhandla därefter. Fixa ordentlig lunchmat hemma som jar tar med till jobbet. Bokar in alla träningspass i kalender på förhand och följer planen slaviskt-trots att jag ät trött efter jobb. Lägger mig tidigt och stiger upp fre kl 10 trots att jag eventuellet har kvällsskift. Semmoista. Önska mig lycka till :P. Det svåraste blir nog att lägga mig i tid + att dra ner på ciderdrickandet. Dricker löjligt mycket cider om somrarna då jag jobbar. Det är bara så underbart skönt att ta sig en kall cider efter en lång jobbdag....kanska jag måst ransonera på nmåt vis. Träningen ska nog gå bra bara inte mitt knä bli värre änb det är. Det bråkar nåt förbannar. Knakar och brakar som aldrig förr. Ska ta reda på nån bra knäspecialist och ruinera mig med ett besök för att förhoppningsvis få reda på vad som är pågång.