onsdag 1 mars 2017

Noro-lovet

Sportlovet för oss skullle egentligen innebära en helt vanlig arbets- och dagisvecka med lite mera roligt program än vanligt utöver det. Det blev varken vanlig vecka eller roligt program. Istället noro-vecka. Agnes och Frank blev sjuka först, sen jag. Vid närmare eftertanke har troligen Edwin haft en lindrig variant med dålig mage och feber i slutet av förra veckan som jag bara trodde bar vanligt virus. Hoppas det iallafall så att vi inte har en runda till att vänta.
Fruktansvärd variant. Frank totalt slut. Jag som gravid mega-totalt slut.  Magsjuka med en bebis i magen är verkligen en fruktansvärt jobbig kombination. Barnen varit energiska redan ett par dagar. Mycket dålig kombination med två föräldrar som egentligen Inte orkar med annat än ligga i vågrätt läge och blunda, helst sova, och två understimulerade barn som får se alldeles för mycket på tv och blir irriterade och grälsjuka. 
Jag ligger mestadels, efter ett par dygn,i vågrätt och får knappt i mig nåt allls utan att bli oerhört illamående. Några deciliter vätska har jag äntligen fått behålla och skönt att  idag också orka se lite på skärm istället för att blunda och hoppas att tiden bara ska gå lite fortare. 

Februari har varit verkligen varit vabruari för vår del. Börjar tappa räkningen på hur många trevliga middagar, träffar och kalas vi har varit tvungna att ställa in pga allt sjukande. Missade också andra ultraljudet som var inbokat förra måndagen. Förhoppningsvis blir det av nästa vecka. 
Behöver verkligen, verkligen en friskare vår!