söndag 7 februari 2010

en söndag med träningsvärk i vaderna

Inspirationen har tydligen inte närvarat i mitt liv på länge. Inte gällande att skriva blogg iallafall. En liten gnutta inspiration fick jag i samma veva som jag fick en stor drös träningsinspiration. Inspirationen fick jag härifrån: http://www.bodyrock.tv/2010/02/05/550-rep-muscle-murder-workout/
Nu banne mig så ska jag bli stark. Och lite snygg. Och hör sen. Jag ska bara bli frisk först så att jag kan sätta igång och träna.

På tal om träna och träningsvärk så har jag den värsta träningsvärken i vaderna idag. Men eftersom jag gillar träningsvärk så leker jag att jag gillar läget. Träningsvärken har iallfall sitt ursprung i snowboardåkning som jag idkade hela gårdagen. Vi hyrde bil, drog till messilä, åkte utför och åt middag i trevliga vänners sällskap. Eftersom jag inte stått på min bräda på mera än 6 år så var jag faktiskt lite nervös, men till min egen förvåning så satt känslan fortfarande kvar i kroppen och jag föll inte fler gånger än en (då jag var påväg bort från liften dessutom).

Helgens utflykt distraherade mig rätt bra från min verkligehet som arbetslös fysioterapeut. Eller arbetslös och arbetslös, jobbar faktiskt 5 skift inkommande vecka men eftersom det inte faller inom ramen "fysioterapi" så känns det ändå somom jag vore arbetslös. Jag har febrilt sökt allt som kommit i min väg, och lite utöver det desstom. Jag har varit på ett par intervjuer men hittills så verkar jag inte vara "den någon söker". Så för tillfället är jag en liten aning modfälld men det hör väl till processen. Jag är nog glad över det jobb jag har för tillfället och att jag har mäjlighet att göra inhopp tillsvidare.

En del spännande, mycket roligare, saker är dock på gång men mera om det avslöjar jag då saker och ting är spikat, vilket det torde vara på tisdagen...