måndag 8 mars 2010

soff-fest

Min näsa håller på att gå sönder. Jag snyter sönder den. Jag kan bara andas genom munnen. Det är hemskt och det är vid detta tillfälle mycket synd om mig.
Jag prövade använda en såndän näskanna som lär ska vara bra och effektiv. Det funkade inte. Vattnet stannade i min täppta näsborre och den började svida i halsen. Jag har inga avsikter att försöka igen.
Idag har jag legat i soffan som en korv, omringad av näsdukar. Trött, men ack-redan rastlös. Jag var så illa tvungen att ringa till jobbet och berätta att jag är sjuk och att de måste ge bort mina turer på tisdag och onsdag. Jag skulle gott klara av det mha burana och finrexin (mina nuvarande bästa vänner), men jag är rädd att någon eventuellt kan kolavippen om jag smittar dem med en besvärlig förkylning som tydligt har en tendens att attackera luftvägarna. Jag vägrar göra mig skyldig till det. Därför ska jag ligga hemma som en korv (fråga mig inte varifrån liknelsen kommer, det känns bara så justnu- knubbig och obehaglig)några dagar till. I smyg har jag ändå tänkt gå ut på en eller annan liten promenad med hunden för att inte börja klättra på väggarna.
Ja, och så har jag faktiskt nåt smått på gång i jobbväg, men det berättar jag mer om om det blir till nåt. Berättar jag mera om den saken nu jinxar jag antagligen hela grejen och fuckar upp möjligheten.
Nu ska jag krypa upp från soffan och krypa ner i sängen. Hoppas på en friskare dag imorgon.

Tack min ängel

Idag har jag varit snuvig, trött och ynklig på grund av förkylningen som inte alls blir bättre. Jag vet nog att den började alldeles nyss, men jag har dåligt tålamod. Ja, nästan inget tålamod då det kommer till att vara sjuk.
Fina Petra lyste dock upp min dag med detta blogginlägg:

http://eklundpetra.blogspot.com/2010/03/till-min-allra-karaste-linn.html

Lots of Love till dig kära Petra! <3