tisdag 4 april 2017

Äntligen en high

Äntligen upplever jag en liten high. Jag har mera ork och energi än vad jag haft på väldigt länge. Efter många veckor av konstant varit småförkyld så känner jag mig frisk! Jag har tagit tillfället i akt och tränat en hel del den senaste veckan. Ett par pass mama-shape up, styrka på gymet, vattenjumppa och spinning har jag hunnit/orkat/klarat under den senaste veckan! Hela fem pass under en vecka vilket inte hänt sedan innan graviditeter. Nu är definitivt inte mängden pass det viktiga utan att jag klarat och orkat betydligt mera än på flera månader. Mitt energiska mående är helt klart en kombination av att jag kommit in i en bättre fas och att jag fått endorfinkickar nästan dagligen. Sammandragningarna är mycket färre. Foglossningen, tja, inte så mycket bättre tyvärr utan har en hel del huggsmärtor liksom tidigare och vissa kvällar är jag värsta halta lotta men jag tycker att jag vet ganska bra vad som provocerar mera smärta och vilka övningar som fungerar.
Jag njuter så länge det varar och försöker att passa på att träna så länge det funkar såhär bra. Plötsligt känns det som att jag väl nog ska orka till slut även denna gång.
Lite nervös är jag över att jag återgår till jobbet på torsdagen. Hoppas att läget hålls stabilt, att sammandragningarna inte återvänder eller att foglossningen ska bli katastrofal. Vill gärna kunna jobba ett tag till men jag antar att det bara är att ta en dag i tagen och känna efter.