måndag 7 januari 2013

Det lär bli bättre


Det nya året började ju inte så bra i år med tanke på sjukstugandet men om planerna för de närmaste veckorna håller så lär året fortsätta en hel del bättre än det började. I kalendern har jag nämligen bokat in en 30-års fest, 1-års kalas, en resa till stockholm och ett bröllop. Dessutom en del träffar som ännu inte är fastslagna.
Vi betalade precis flyget fram och tillbaka till Sthlm och jag insåg i samma stund att Agnes ju inte har något pass! Så programmet för morgondagen blir att fotografera lillstumpan, hoppas på att det inte är sjuk kö vid polisen så vi får inlämnat en passansökan. Sen håller vi tummarna att hon hinner få det före avfärd!

För er som är intresserade av sovandet och icke-sovandet kan jag informera att Agnes nu har somnat utan protester, på kring 5minuter, de senaste två kvällarna. Det kan mycket väl vara en tillfällighet (eller så beror det på att hon sovit en gång, 1,5h  respektive 2h, under dagen...) men det lär visa sig.

Sovbloggen is back

Tack hörni super-läsare för era kommentarer igen! Vi ska helt klart försöka med att hålla Agnes vaken längre om kvällarna. Hittills har vi lagt henne efter att ha varit vaken ca 4h eftersom hon brukar börja verka trött, gnuggar ögonen och blir gnällig, redan efter 3h vakentid men som sagt så härjar hon ju ändå oftast på i över en timme före hon somnar.Vi får hitta på en massa roliga aktiviteter för att hålla henne vaken helt enkelt.
Vi kör på samma nattningstid, kring kl 20, men försöker justera dagsvilan (siktar på att minska till en den närmaste tiden) så att hon vaknar senast kl 15. Ska bli intressant att hur detta påverkar sovandet överlag.