onsdag 9 juli 2008

de små sakerna

Työputki is on. Justnu är det jobbajobba som gäller en månad framöver-men SEN är det semester. Helt otroligt! minns inte när jag skulle haft 2veckor semester under sommaren senast. Så, att jag basically kommer att bo på jobbet de närmsta veckorna känns faktiskt helt alright. ..fårse om jag är av samma åsikt om en månad :P.

Frank har helt klart tagit fram sin nästintill icke-existerande-romantiska sida efter att vi förlovade oss. När jag kom hem från öb hade han städat, fixat, tvättat hemma, häromdagen kom han hem med röda rosor och idag fick jag frukost på sängen. Jag kan bara hoppas att det håller i sig :)

Idag har vi äntligen haft underbart sommarväder i Hfrs. Jag och grabbarna har suttit i gräset, druckit kall limsa och sett på fotisspelande knoddar.Eller, Frank så g väl mera aktivt på matchen medan jag planerade augusti-semestern.
Det är verkligen de små sakerna, de små stunderna som ger kvalitet i livet. Lite sol och trevligt sällskap kan verkligen förgylla dagen och ge mig energi. Nu känns det helt alright att cykla iväg till kvällsskiftet.