lördag 4 september 2010

Plusochminus

De senaste dagarana har jag legat i sängen alternativt i soffan, druckit litervis med vinbärssaft och te samt fått mig en överdos av Gilmore girls. Jag kan även rapportera att jag är på god återhämtningsväg och har dessutom hela morgondagen kvar att återhämta mig före vi åker hit: http://www.jeanforsman.blogspot.com/2010/09/gogo-for-malaga.html

Enligt Foreca ska vädret vara som följer: http://www.foreca.fi/Spain/Benalmadena?tenday

Fram med sommarklänningarna igen!

Jag bli så glad över att veta att jag snart semestrar i ett varmt Spanien att jag nästan glömmer min lilla takhöjdsdepression. Vi var nämligen och se på vår lägenhet här om dagen (jag proppade i mig panadol och yrade mig iväg till sockenbacka för första visningen av lägenheten kan man bara inte missa feber eller ej). I detta skede är bara mellanväggarna uppe, inga ytor färdigställda men vi fick en känsla av rymden och storleken av rummen och ytorna. Den är, som vi hoppats och trott, mycket välplanerad och kommer passa vårt utrymmesbehov mycket väl. MEN vi fick även se lägenheterna på andra våningen vilka har ca 3,5m i takhöjd, synliga balkar i taket och ENORMA fönster. Helt otroligt fantastiska. Vår lägenhet har normal takhöjd. Orsaken till denna lilla miss var att häjdskillnaderna inte var tydligt utskrivna i det skedet då vi reserverade lägenhet och då vi märkte det var det förstås för sent att byta. Så nu är jag lite ledsen över det förlorade taket. Men man lär sig av sina misstag, nästa gång vi köper hem lär jag ju inte missa takhöjden iallafall :P.

Äh, riktigt bra lär det nog bli i slutändan men precis just nu svider missen. Såhär ser vårt blivande hem ut just nu.

Jag har föresten en del förändringar på gång..hoppas jag. Jag berättar mera om saker och ting blir som jag hoppas. Jag lär veta mera efter Spanien. Håll tummarana för mig!