onsdag 7 december 2011

Att vara lite galen

En vän frågade om jag hänger med på morgonspinning imorgon kl 7. Första reaktionen var självklart! men sen kom jag att tänka på att jag har en hel del program imorgon och har inte möjlighet att vila speciellt mycket. Eftersom jag inte vet hur jag riktigt reagerar på morgonspinning i det här skedet samt att jag haft en hel del sammandragningar den senaste tiden blev jag till slut tvungen att hoppa över spinningen och ta det en dag med mindre program. Jag blev dock extremt träningssugen och rastlös efter vår konversation och var tvungen att dra ner till gymet för ett litet pass. Klockan 21.30.

Voilá! tokfia och magen körde ett knappa 40min pass. Centrera

Home sweet home


Igår körde vi ner hem igen. Det var skönt med lite miljöombyte men även mycket skönt att komma hem igen.
Då vi packade ihop före vi drog oss hemåt igen insåg jag att min kamera inte varit framme alls under vistelsen i österbotten (!) Så inget bildregn har jag att bjuda på. Istället får ni en magbild tagen idag då struttar omkring hemma i sköna kläder och lillamy-hår.

Vecka 33+4 har vi hunnit fram till idag. Det närmar sig! Att vi träffade många bebisar under 6 månader under österbotten-vistelsen gjorde oss lite ännu mera lite mera otåliga. Samtidigt är det lite svårt att greppa att vi snart har en liten skrutt här hemma vi också.