fredag 30 april 2010

Valborg och kakel.

Glada vappen!...från soffan. Har varit sjuk i ett par dagar så det blir riktigt lugnt "firande" för min del idag. Helt okej egentligen. Eftersom jag ändå börjar känna mig rätt okej kan jag njuta av sällskapet av min man och pudel. Äntligen möjlighet till lite kvalitetstid och möjlighet att bara vara tillsammans.

På onsdagen har vi bokat ett möte med Peab, bolaget som bygger vår lägenhet, för att gå igenom eventuella ändringar och titta på färger, kakel etc. Strax efter det kommer vi att skicka in vårt definitiva beslut om alla material och färger. Sååå roligt och spännande! Ibland glömmer jag nästan bort att vi har köpt en lägenhet. Känns surrealistiskt eftersom det ännu är så länge tills vi får flytta in.
En av de saker vi ska ta reda på är om det ännu är möjligt att byta ut badrummets små golvkakel till stora golvkakel. Lutningen på golvet måste gjutas annorlunda beroende på om det är stora eller små kakel, så har de hunnit fixa "fel" lutning så lär det väl antagligen bli en lite för dyr omändring. Men vi lär ju få reda på den saken på onsdagen. Jag hittar inga riktigt bra bilder på det jag skulle vilja skapa men en kombination av följande bilder ger iallfall en uppfattning. Tänk: mörkgrått golv i form av stora kakel, stora vita väggkakel och vitt porslin.
(det gråbruna väggkaklet på första bilden är nästan exakt ett sånt kakel jag vill ha på golvet)