tisdag 30 september 2008

stress release

Idag har varit en bättre skrivardag. Jag ska helt klart sitta i skolan och skriva för att maximera effektiviteten. Efter x-antal timmar av skrivande, och kaffekoppar, kände jag mig såpass trött och slut i huvet att jag tillät mig ta en liten paus, träna ett snabbt varv på gymet och sen fortsätta skriva hemma. Well, det gick inte precis enligt planerna. Trots att jag var så slut att jag fick tvinga mig till gymet kunde jag inte sluta träna då jag kommit mig dit. 2h styrka och 1h spinning blev slutsaldot. Överdrivet? alldeles säkert. men det var SÅ skönt och jag kände att jag hade hur mycket ork som hellst. Min teori är att min kropp lagrat all stress och behövde få utlopp för den-och det är inte lite stress vill jag lova. Nu är jag skönt trött och nöjd efter att ha ätit ångkokt broccoli, grynost och äppel. Men jag ät ytterst tveksam om det blir mer skrivande idag...
För övrigt har jag bara duschat EN gång idag. En gång om dagen två dagar i rad. Hyvä jag. Miljön blir lite gladare.

duschdag?

Oproduktiv dag idag. usch och blä. Ibland bara går det inte att fokusera. I mitt fall kryllar det tyvärr av såna dagar. Projektmöte och länk har jag iallafall gjort under dagens lopp. Tvätta och städa klädskåpet blev tydligen jätteviktigt just idag också. Imorgon ska jag sitta i skolans bibliotek för att minimiera distraktionsfaktorn.

Under lördagens fest kom vi in på ett lustigt ämnde då jag blev informerad att jag är onormal. SK adet vara en nyhet kan man ju tycka, men just angående detta hade jag verkligen inte ansett mig vara onormal på nåt vis, tvärtom, mycket medelmåttligt normal. Ämnet vi, på nåt underlig vis, diskuterade var hur ofta man duschar. Jag möttes av ytters förvånade ansikten då jag tyckte att två tre duschar om dagen är ungefär medel. Max en var tydligen det normala. om inte varannan dag(!!!) jag trodde inte det var riktigt sant. Morgondusch, efter träningsdusch och kvällsduch är hör ofta till mina dagsrutiner. Oftast faller aningen den morgonen eller kvällen bort beroende på dags- och träningschema...men minst två gånger om dagen är helt klar mera regel än undatag. Det var konstigt att vara annorlunda gällande nåt som för mig är så självklart. Är det verkligen så konstigt? eller råkade jag hamna i en konstig grupp av människor?
Idag har jag föresten varit onormal och bara duschat EN gång. kanske jag blev påverkad.