tisdag 25 mars 2014

Bebismagar överallt

Tröttheten berodde nog på en flunssa som försökte tänka sig på. Igår vaknade jag med huvudvärk och lite halsont och kände mig allmänt risig. Skippade post gravid-jumppan jag hade tänkt gå på och vilade så mycket som möjligt. Redan på eftermiddagen och kvällen kände jag mig mycket bättre och idag känner jag mig som vanligt! Får riktigt hålla mig från ett träningspass här hemma nu då båda barnen sover. Bäst att ta det rätt lugnt ännu idag tänker jag. För säkerhets skull.
Istället sitter jag och kollar bloggar och funderar vem av de gravida (tre stycken kan få vilken dag som helst. Malenami förstås och två andra låsta bloggar) som har beräknat de kommande par veckorna som kommer uppdatera bebis-nytt först.
Konstaterar åter igen att de ju är så otroligt fina med sina magar. Men magen saknar jag ju, som bekant, inte men tro det eller ej (jag tror det knappt själv) så skulle jag nästan tycka att det vore häftigt att uppleva en förlossning igen. För den andra gången var en så positiv upplevelse. Men nej, jag överlåter förlossningsupplevelserna till andra kommande mammor och hoppas att de som har det framför sig får en minst lika positiv upplevelse som jag hade sista gången.
Förutom dessa tre små bebisar som ska födas så känner jag fyra par som väntar sig varsitt knytt innan sommaren är slut. För att inte tala om babyboomen inom bloggvärlden!  Bebismagar överallt nu känns det som.