söndag 7 augusti 2011

Fantastico

Så skönt det kan vara med en alldeles vanlig söndag. En 2h söndagspromenad på drumsö följd av en powernap på soffan, lite yoga och bastu har dagen i det stora hela bestått av. Ja, och lite mat också förstås. Vi var lata efter promenaden och körde via Maccen. Men vetni, jag tycker faktiskt att deras grekiska salaad är riktigt god. Men man måste äta den med deras balsamico-dressing.
Nu ska jag ta min kvällssnack, vattenmelonen, krypa upp i soffan nära Frank och kanske läsa lite i min bok eller eventuellt se en film.
Och vet ni vad, jag är ledig ännu en hel vecka!

Sneaky poodle

Att vår hund ofta sover i sängen tycker många ofta att är lite äckligt. Jag tycker mest att det är mysigt. Man får helt enkelt se till att byta lakan ofta.
Cafu brukar hålla sig vid fotändan men idag hade han obemärkt lyckats smita ända upp till Franks kudde.(och nej, jag hann inte riktigt få in vitbalansen före Cafu blev förnärmad, hoppade ner och fortsatte sova under sängen istället)

Edit: Ja, och på tal om lakansbyte så var det precis det jag gjorde igår. Dock var endast ful-lakanen var rena och därför ser vår fägkombination ut som den gör nån vecka framöver. Jag tycker helst att lakanen ska matcha. Men jag prioriterar rena, fula lakan framöver sunkiga matchande.
Jag tror jag ska gå på lakansuppköp idag. Eller imorgon.