torsdag 29 december 2011

Trötta dagen

Idag har varit en trött dag. Jag skulle vila ögonen lite efter att jag kommit hem från rådgivningen. Det slutade med att jag sov mellan 9 och 12! Vi drog iväg på eftermiddagsbio varefter jag kände mig redo att sova lite igen. Men, istället för att sova eller dega mig igenom kvällen drog jag till gymet, cyklade 30min och styrketränade ca 40min och efter det har jag äntligen varit energisk och pigg! Mera träning är vad som saknats helt enkelt. Min vattengymnastik har som bekant slutat och den här veckan har det inte blivit så många långa promenader pga äckel-väder. Imorgon fundrar jag kolla in Alberga simhall och plaska lite för att försöka hålla upp energinivån.

Såhär såg jag och magen ut i gymet. Min mage är egentligen inte alls deformerad som det ser ut som utan det är bara byxlinningen som korvat ihop sig upptill.

Vecka 36+5 idag alltså och jag kämpar ännu febrilt för att bromsa muskelförtvining. Svagare har jag nog blivit, speciellt benen kommer att behöva stärkas eftersom foglossningsbesvären gjort att jag nästan inte tränat benen alls de senaste månaderna.

Rådgivningsrapport, final countdown

Idag var det igen dags att vägas och mätas. Sf-måttet hade vuxit med 1,5cm och håller sig precis på den undre kurvan där den ju varit helta tiden. Så, no hätä. Läkaren trodde att den inte nödvändigtvis blir så mycket större de sista veckorna men att det inte är nåt att oroa sig för. Hon rör på sig massor och hjärljuden var bra.
Mitt eget blodtryck var som vanligt bra men min viktkurva är nog lustig. Senast hade jag ju gått ner i vikt men nu hade jag slagit viktrekord/vecka. Varken hälsovårdaren eller läkaren noterade det dock desto mera, säkerligen beror det på svullnad i kroppen (inga ordentliga svullnader har jag dock som jag ser eller märker av).
Nu kan knyttet i princip komma ut när som helst men vi ska väl hoppas, trots min otålighet, att hon stannar kvar och växer till sig ett par veckor ännu.