onsdag 14 december 2011

Julfest

Jag har ovanligt få julfester inplanerade det här året. Ikväll är det dock middag med jobbkompisar och jag har försökt göra mig representabel. Ja, till och med försökt locka håret lite. Det lär väl dock vara rakt igen efter att jag stått ute 5 min och väntat på bussen. Att fixa sig festfin är inte det enklaste då man ser ut som ett mumintroll. Lite snyggare känner man ju sig förstås med snygga klackar men får se hur knepigt det blir att röra sig mot slutet av kvällenmen tanke på att foglossningen inte höga klackar.

Voilá! I give you mumintrollet in black!Och håret ser förstås mest risigt ut. Jag skyller på ljuset och inbillar mig att det ser snyggare ut i verkligheten.


Julkalender


I år har vi infört en ny tradition. Vi har en julkalender som innebär att vi ger varandra små överaskningar som "luckor". Jag får mina luckor av Frank på ojämna dagar, Frank på jämna. Hittills har luckorna bland annat bestått av små saker som massage, choklad, skraplott, ishockeymatch (det fick JAG som lucka, haha!), se på förlossningsprofylax DVD (hehe), serverad frukost etc. En salig blanding med andra ord.

Igår var det Franks tur att ge mig en lucka. Han gav mig, som bekant, Peppe Öhmans bok Livet och Barnet som födelsedagsgåva i måndags...


Igår hade han knyckt boken och stämt träff men ingen mindre än Peppe för att få den signerad med en liten hälsning.


Det var mig en påhittig och finurlig lucka!