fredag 20 april 2012

Flaskmatning

Nu behöver jag era bästa tips och råd igen. Ni som matar/har matat barn med flaska vad är det fiffigaste tillvägagångssättet att värma mjölken? Agnes har ätit från flaska relativt få gånger men har dessa få få gånger tyckt att det känts lite bökigt att värma under rinnande vatten alternativt i vattenbad då man måste stå och hålla i flaskan under vattnet så flaskan inte flyter upp- samtidigt som man har en hungrig flicka som helst ska ha mat på sekunden. Vad är det vi liksom inte har fattat? för det känns som att vi inte riktigt snajat hur detta görs smidigast.

Edit 15.53:  Ja, vi hade tydligen för mycket vatten i kärlet tidigare för idag behövdes inte flaskan tryckas ner under vattnet. Helt klart betydligt enklare då. Agnes åt duktigt igen. Imorgon ska pappa och Agnes var på tumis i flera timmar. Jag är nog den som är mest nervös.

Babysim

Jag var sent ute med att ringa och anmäla oss till babaysim. Först förra veckan tog jag tag i saken och ringde upp folkhälsan. Jag hade nästan räknat med att vi inte skulle få plats under våren men vi hade tur och fick den sista platsen till fredagsgruppen till det ställe vi helst ville (närmast oss). Så i maj blir det simning varje fredag. Ska bli mycket intressant att se var lillpluti säger om saken.