lördag 25 februari 2012

Ett dygn

Ett drygt dygn höll flytet i sig. Nu har vi skrikfest igen men även lite mera energi i väntan på att de nöjda dygnen ska bli flera.

Flyt

Agnes har varit en nöjd bebis i ett dygn nu! Hon säger förstås till då hon är hungrig eller om hon tycker att ställningen hon befinner sig är obekväm men inget skrikande och allmänt gnällande. Hon tittar nöjt omkring sig då hon är vaken, ja hon har till och med suttit nöjt i sittern för sig själv då vi tex ätit. Vi tror inte att det är riktigt sant. Kan livet med en liten bebis vara på detta vis? Dessutom så åt hon idag ett helt mål ut flaska som om hon aldrig gjort annat-utan problem alltså. Så nu har vi möjlighet att vid behov ge mera mat om kvällarna om det behövs och dessutom kan nån annan vid behov ge henne mat om mamma inte finns till hands eller eventuellt vill sova en hel natt nån gång.

Just nu har vi alltså en hel del flyt. Jag räknar förstås inte kallt med att detta ska hålla i sig men detta dygn har gett mig en otrolig energiboost och massor med ny ork.

...ja, och dessutom sover hon just nu i sin egen säng!