måndag 17 april 2017

Fpa-lådan


Under vår Åbo-Stockholm resa fick jag meddelande att fpa-lådan anlänt och väntar på avhämtning. Jag hade kollat in lådans innehåll ett flertal gånger och glatt mig över att jag troligen skulle komm att använda i princip allt i lådan. Ivrig och förväntansfull hämtade jag lådan bara en timme efter att vi kommit hem från resan. Jag var så ivrig över att få öppna, klämma och känna på innehållet. Gissa min besvikelse då jag öppnade lådan och genast såg att innehållet inte var det jag förväntade mig. Jag fick alltså låda 2016 istället för 2017. Tydligen har 2016 varit ett fattigt bebisår (?) eftersom lådorna ännu inte har tagit slut.
Nu uppfattas jag kanske som otacksam som ids klaga. Borde väl vara nöjd och glad över att vi har denna fantastiska förmån över huvudtaget. Och ja, missförstå mig inte, jag tycker det är fantastiskt att vi får fpa-låda men nu hade jag ju specifikt kollat in plaggen och innehållet just för att överväga om vi alls ska ta lådan eller kunde vi kanske välja pengarna denna tredje gång. Tyvärr så är brunt och mintgrönt inte färger jag tror jag kommer välja klä vår bebis och tyvärr så tror jag att alla sparkbyxor, igen, kommer att förbli oanvända eftersom jag upplever dem opraktiska.
Men sen vet jag att många tycker att 2016-lådan är jättetrevlig. Det är ju helt och hållet en smaksak (som tur! Och visst tycker jag att det också finns många fina grejer i den men som helhet hade 2017 passat mig så mycket bättre)  Tyvärr motsvarade inte det jag förväntade mig det jag fick. Nu försöker jag hitta nån med annan smak än mig, som vill byta låda 2017 till 2016. Somebody?anyone?
Irriterande nog hade jag kunnat vänta en månad med att skicka in min ansökan om lådan och då troligen ha fått den nyare varianten. Tyvärr var jag för ivrig.