söndag 26 december 2010

Plums

Jag inledde träningveckan med en liten löprunda. Betoning på liten och borde kanske kallas plumsrunda. Det tog mig 55min att ta mig runt en dryga 5km runda. Snigelfart men dock mycket svettigt och tungt. Det krävdes en hel del plumsande och t o m klättring (!!) över snöhögar på vissa ställen. Vore intressant att veta hur hög den totala energiförbrukningen var under dessa 5km.
Nu känner jag mig en aning mera redo att ta itu med en ny jobbvecka som för min del kommer innebära tredubbla mängden ansvar och arbete. Det lär med andra ord bli lite klättring den inkommande veckan i jobbets tecken. Men man växer och utvecklas ju av utmaningar. I can do it.

Jul och sånt

Jag har ätit julmat exakt en gång denna jul. Bra så. Dock har vi nu enorma mängder choklad i kylskåpet som jag inte vet vad vi ska göra med. Chokladkalas kanske?
För min egen del planerar jag en hårdträningsveckan den sist veckan detta år. Grabbarna stack precis iväg på semester till Österbotten så jag kan lika väl tillbringa tiden, efter jobbdagen, på gymet.