tisdag 24 juli 2012

Österbotten


Jag vet, det skulle bli bilder igår. Men jag var trött. Även idag är jag en riktig tröttis (en viss liten Agnes har tyckt att man ska äta minst tre gånger varje natt de senaste veckorna vilket börjar kännas ordentligt i kroppen och orken) men några bilder ska ni få trots allt.

Vi hade tyvärr inte så vackert väder så det blev mycket mindre villaliv än vi hoppats på. Två svängar till Larsmo-skären och en båturfärd till Lepplax-villan blev det trots allt.

Jag och Agnes spanar ut över havet. Skönt var det med havsluften trots att det var kyligt och vi till slut blev myggmat.

 Agnes åt pappas hemlagade grönsaker med god aptit varje dag.

Bada bör man annars dör man tycker Agnes. Plaska är med andra ord kul. Vi ser fram emot att fortsätta babysimmet i höst.

Vi hann träffa en hel massa vänner, släktningar och bekanta under veckorna i österbotten. Vi hann med mycket mera än jag förväntat mig. Trots det så lyckades vi inte träffa alla vi gärna velat, men så är det ju tyvärr nästan alltid-tiden blir för knapp. Ett vacker bröllop fick vi också ta del av i Vasa medan Agnes busade med sin mellan-moster.

Jag inser nu att största delen av bilderna som togs faktiskt blev tagna med Franks telefon. Systemkameran hänger liksom inte med överallt då man har en bebis att hålla koll på. Tyvärr.