torsdag 13 januari 2011

Urtvättad

Jag hade tänkt bjuda på en svettbild. Rätt ofta stöter man på bloggbilder då bloggaren visar upp sig snygg och fräsch före träning, men jag tänkte ni skulle få se hur jag ser ut EFTER att jag har tränat. Dvs svettig som en gris, håret stripigt i pannan. Men då jag kollade mig i spegeln efter pump- + spinningpassen var min träningstopp så igenom svettig att hela toppen blivit mörk och man kunde på bilden inte se att den var svettig. Bara mörk. Så jag sket i den idén. Dessutom har jag kanske bjudit på lite väl många ful-bilder av mig den senaste tiden så det är kanske bäst att ta en liten paus på den fronten och bjuder istället på en lite gladare bild på mig med det nya zebra håret. Men lite smink i facet denna gång.

För övrigt är den snygga pikén min jobboutfit. heh.

Idag försvann typ en tredjedel av den orangea färgen i tvätten. Nu vet jag inte om det blev bättre eller sämre. Det blir nog färgning igen efter en eller två tvättar till.

Imorgon är det sköna fredag vilket betyder en kortare jobbdag och att jag ska springa omkring och titta på kameror. Som hjälp och sällskap kommer min ex-kollega och vän Annika som jag inte träffat sedan jag slutade på Bolarskog. Det lär nog bli en cider eller två efter kamera"shoppandet" för att catch up. Lovely!