tisdag 9 januari 2018

lite mera rs

Vi ropade hej lite för tidigt senast och var tvungna att vara några nätter till på barnavdelningen efter en natt hemma. Men nu har vi redan varit hemma sedan nyårsafton. De första dagarna bestod av en hel del åkande av och an till sjukhuset för att få koksalt och ventolin om vart annat men nu äntligen kan nog Vidar nästintill friskförklarad. Imorgon avslutar vi antibiotikakurer han fick för örat och sen ska vi hoppas att örat är ok utan flera kurer.
Franks semestervecka blev ju inte alls vad vi hoppats och tänkt. Istället för sköna dagar med familjen, vänner och efterlängtad träff med släkt så blev det i princip inget annat än sjukhusvistelse för mig och Vidar. Lite surt kändes det nog till en början men sen var det bara att skifta fokus och tänka framåt. När man vistas på barnavdelning så är det också lätt att få nytt perspektiv på saker och ting- vårt barn var inte allvarligt sjuk och vår vistelse på sjukhus är väldigt kortvarig. Så är det ju tyvärr inte för alla.

Nu njuter vi, så länge det varar, till hundra av att alla är friska! Alla rutiner som höll på att formas med Vidar försvann förstås då han var sjuk. Eftersom han nästan är 6månader känner jag att det vore lite skönt att ha någålunda struktur på dagarna så jag tänker att införande av lite tydligare rutiner passar bra nu i början av året.