onsdag 1 augusti 2012

Boende i Helsingfors

Lillebror flyttar till Helsingfors för att börja studera i slutet av augusti. Dock har han ännu inte hittat något boende och det börjar bli lite brådis.
Tips på enrummare eller kimppaboende emottages med tacksamhet!

Alla möjliga eller omöjliga tips kan mailas till mig eller direkt till min bror Adrian (adrian.haggqvistätgmail.com) Tipsa,tipsa så blir vi jätteglada!

Måtten vid 6 månader

Igår kollades Agnes mått upp vid rådgivningen. Hon fortsätter att vara smal och lång med växer bra enligt den egna kurvan. Under en knapp månad har vikten ökat med 565gram till 7465gram och längden med 2,5cm till 69cm.
Annars var allt bra. Inga konstigheter. Vi fortsätter på samma vis. Dock tyckte hälsovårdaren att vi, om vi vill, aktivt kan börja försöka få bort nattätandet då hon egentligen ju inte ska behöva äta mera om nätterna. Men eftersom hon nu de senaste nätterna minskat på ätandet, först till 2 gånger och senaste natt till 1 gång så kör vi ännu inga "kurer" eller sömnskola. Jag tror nämligen att en orsak till att hon ätit 3 gånger /natt den senaste dryga månaden delvis beror på att vi har så varmt i lägenheten och hon helt enkelt vaknar och är törstig.