torsdag 30 december 2010

Den sista veckan

Jag har nästan klarat av årets sista vecka. Det har som väntat varit en tuff jobbvecka men den har samtidigt gått bättre än jag trodde den skulle gå. Nu är det bara en halv dag kvar. Jag jobbar till kl 12 imorgon, hoppar sedan i bilen med vännen Camilla och the boy from down under och drar upp till Kållby för lite skumppa och utomhus nyårsjacuzzi.

Inför jacuzzibadandet passade jag på att använda min suihkurusketus som jag köpte i höstas. Det kändes lite myskot att stå halvnaken och bli sprayad på men nu har jag en trevlig brunbränna några dagar framöver. Bildbevis kommer eventuellt efter morgondagen om Toscha fångat mig på bild.
Mentalt har jag även laddat mha bodypump och spinning idag. Jag tog som vanlligt i 110 procent och trodde nästan inte att benen skulle bära mig den knappa kilometern hem. Men de gjorde de och nu känner jag mig laddad för att plocka fram bikinin.

Dagens roliga var att vakna upp från en dröm i vilken jag fått en son döptes till Zorro. Nä, helt normal är jag nog inte.

Gott nytt år hörni! Det tänker jag ha.