söndag 26 februari 2017

Mina serier

Jag följer inte så många serier för tillfället även om det just nu faktiskt skulle finnas lugn kvällstid för att tex se på serier eftersom barnen nattas mellan kl 19 och 19.30. Ibland passar jag på att handla då, ibland sen kvällsträning, för det mesta försvinner kvällarna i småfix och själv är jag oftast redo att sova kring 21.30. Men det finns ändå några jag följer eller sett den senaste tiden.

För det första; långköraren Grey's anatomy vilken jag har följt sedan dess begynnelse. Kommer nog följa den serien tills de lägger ner. Serien var självklart bäst de första säsongerna men i detta skede är jag så investerad i karaktärerna att det är totalt omöjligt att sluta.

Skam har väl ingen missat? Inte heller jag. Har sett allt för länge sedan och väntar nu otåligt på säsong 4.

Cirkus familj är definitivt nåt av det bästa jag sett på länge. Se! Jag har sett allt men kommer troligen se igen. Så otroligt tankeväckande. Fantastiskt modigt av alla medverkande som delar med av sina livshistorier och ger oss tittare nya perspektiv på livet.

Husdrömmar. Sänds på svtPlay. Jag blev alldeles lycklig förra veckan då jag såg att säsong fyra kommit ut med fyra första avsnitten. Jag har givetvis sett alla redan. Man får följa med processen av renovering/bygg av olika typer av hus. Mycket roligare och intressantare än det låter, jag lovar! Min renoveringsiver har tack vare programmet vaknat igen och jag funderar hårt i vilken ända vi ska börja. Jag utlovat skilt inlägg om gällande min fixar-iver.

That's it. I praktiken alltså två serier eftersom jag sett klart två av fyra. Finns det nåt man verkligen inte borde missa?