måndag 11 februari 2013

Vardag igen

Efter Stockholm var vi hemma en sväng. Packade om och åkte sedan upp till Österbotten. Vi fick vara med om ett vackert bröllop. Rättare bestämt underbara Mia och hennes charmiga Samulis bröllop.
Trevligt sällskap, fantastisk mat, fina tal, bra musik och framför allt massor med kärlek i luften. Jag, min idiot, lämnade kameran i Helsingfors men ni kan kika in på fantasktiska Hannahs blogg för att få ett smakprov. Hannahs blogg tycker jag för övrigt att alla som uppskattar snygga fotografier ska kolla in.
För er som inte följer med instagram ska jag inom kort försöka få hit lite av de bilder som tagits de senaste par veckorna. 

I samband med bröllopet sov vi ifrån Agens för första gången. Farmor skötte och det gick förstås bra. Jag sov, till min egen förvåning, som en stock hela natten.

Idag kom vi hem igen och imorgon börjar vardagen. Vardag har vi inte haft i detta hushåll sedan julen så det är väl på tiden.

Tack förresten alla som kom fram och talade med mig under helgen och berättade att ni följer med bloggen. Jag blev jätteglad! Speciellt roligt var det ju att höra att jag kan inspirera gällande annat än bebisrelaterade saker (T, jag glömde säga att du passar mycket bra i frisyren! Mycket bättre än orginalet själv ;))