torsdag 11 juni 2009

Smack me, I 'm married!Yes, vi sade båda "ja" och är numera mrs and mrs Fellman. Jag övar på mitt nya namn. Det är vierd men nog lär det bli en del av min identitet småningom.

Bröllopsdagen var solig men kall. Jag är bara glad över att det inte spöregnade. tack för det. I och för sig hade det bog livit en alldeles underbar oavsett regn. Jag log mer än jag antagligen någonsin gjort, i kyrkan tänkte jag t o m att "nu måst jag sluta le lite" men det gick inte att sluta. Det var en helt igenom härligt vacker och lycklig dag, men många känslor på ytan, fina tal, vacker sång och underbara människor som delade den med oss. Inte att förglömma god mat, superb service (tack www.hastoskatan.com) , perfekt band och härligt galet folk som dansade hela natten lång. Once in a lifetime-vekligen.


Nu bara njuter vi av att vara hemma i Helsingfors. Njuter av att vara man och hustru, av att ha ledigt tillsammans och bara göra vad som faller oss in. Snart drar vi iväg på bröllopsresa...det har jag nästan hunnit glömma bort i all bröllopsyra så det känns nästan som en extra bonus nu då jag insåg att vi ännu har den att se fram emot.
Kan livet bli skönare? jag är löjligt lycklig.