fredag 11 november 2011

svaret då?

Som väntat så visste inte hälsovårdaren mera än vad jag själv redan visste och som pappa-doktorn antagit via telefonkonsultation. Antagligen är det ett jäkligt virus men svalgprov togs för säkerhetsskull. Dock vet vi inget mera före måndagen, om det behövs medicin eller ej alltså, och i det skedet hoppas jag verkligen att läget ska gått mot det bättre.

Nu ska jag försöka få i mig dagens första mål mat. Vad ska man äta då man har ett monster i halsen? glass? jag tror jag försöker mig på glass.

Visa monstret

Ja, jag ringde till hvc och beställde tid för att via upp mitt halsmonster. Om en timme sitter jag där och gapar och får antagligen höra att det är en virusinfektion som kommer gå om. Nån gång. Men vem vet, kanske det trots allt är en äcklig bakterie som kräver hårdare tag. Snart vet jag mera.
Känns liksom bara så fånigt att söka hjälp för halsont. Å andra sidan, detta är somsagt inte vilken halsont som helst. Det är ett monster.

Monster i halsen

Sleepless på grund av flunssan vol 4. Alltså detta är den grymmaste halsonten i historien. Visst har jag haft halsont otaliga gånger tidigare men vad ÄR detta? Det började på måndag kväll men har de två senaste dagarna eskalerat till ett obarmhärtigt monster. När ska man riktigt börja söka hjälp på grund av ont i halsen?!