söndag 13 november 2011

Då jag blir frisk


Så fort jag är frisk ska jag boka tid för att fixa mitt hår. Ett tag funderade jag ju på att göra nåt riktigt dramatiskt och klippa superkort hår igen men nu är jag mera inne på att klippa upp riktigt ordentligt men ändå spara en del längd samt färga det i en djup brun färg. Jag fundrar på en frisyr som Scarletts, i Evas färg.

Ännu om att ligga stilla

Jag kom precis på att jag detta liggande stilla i en veckan tid har gjort att jag känner av väldigt lite smärta i SI-leden. Alltid något.
Men imorgon ska jag på rådgivning och då lär det ju visa sig vad stillaliggandet gjort för viktkurvan. Å ena sidan har det varit knepigt att äta pga monstret i halsen, å andra sidan har glass varit en av de få saker som gått riktigt bra att få ner...
Till imorgon borde jag också fylla in en frågeformulär som mäter mammans sinnesstämning, som screening och hjälpmedel för att fånga upp depression antar jag. Då jag senast träffade hälsovårdaren och fick blanketten så sa hon att jag kan basera svaren på veckan före vi ses. Det vill säga veckan som gått. Haha. Jag undrar nog vad svaren baserade på denna vecka skulle ge för utslag.

grisen

Inatt har jag bara varit uppe en gång. Yey. Framsteg. Dock har jag hostat som en tok och då jag har sovit har jag tydligen snarkat som en liten gris eftersom jag sovit med munnen öppen för att kunna andas. Det måtte sett komiskt ut att se mig snarka på min lilla tron, ja jag har en massa kuddar under ryggen för att höja upp övre kroppen just för att underlätta andningen. Nu känns det som att monstret i halsen skulle ha öppna sår.
En veckan har jag i princip varit i vågrätt läge nu. Nu måste det värsta väl banne mig vara genomlidet...!