tisdag 21 april 2009

tröstshopping

Denna dag började alldeles utmärkt med ett svettigt pass Hot Vinyasa. Därefter fortsatte den helt okej nån timme tills jag skulle börja skriva på arbetet. Jag fick inte upp den nödvändiga infon från min mail för att kunna fortsätta skriva. Trodde det berodde på min systers mac, att den inte var kompatibel med programmet..kämpade en stund. Kämpade sedan med att få nätet att funka på min dator. Förgäves. Jag fick lov att åka hem, trots att jag lovat finna still hands för min flunssiga syster, bara för att konstera att det inte gick att öppna dokumentet handledaren skickat på varken min eller Franks dator. Klockan var i detta skede redan 17 och jag skickade lönlöst ett mail till min handlare om att hon måste skicka det igen. i nån annan version eller whaterver så jag kan öppna skiten. Saldo för dagen var alltså frustration och enorm huvudvärk samt förhöjd stressnivå. En dag har gått till spillo. En dag av icke-skrivande är väldigt mycket med tanke på att jag bara har 7 dagar kvar . Sen ångeståt jag choklad och en bulle och fick ytterligare ångest över att jag av nån andlening känt behov av att försöka lindra frustration med fett och socker. Det fungerar ju bevisligen inte. Tvärtom gör det saken värre.

Well för att rädda denna usliga dag har jag tröstshoppat böcker från adlibris. Dessa tre kommer inom kort finnas i min bokhylla:


"Kraften bakom yoga" har jag länge funderat på att köpa, Yoga Anatomy var ett impulsköp som vädjade till min fysioterapeutiska sida. Jag ser fram emot att få sitta och läsa och bläddra i dem, låta mig inspireras!


Skönhetsbibeln är för mig ett lustigt och annorlunda köp. Men jag blev nyfiken och inspirerad av http://malenami.com och tänkte, äh, en bok till i hyllan är väl aldrig fel. Jag älskar böcker och minst EN skönhetsbok borde väl alla kvinnor äga! eller? snart gör jag det iallfall. Jag har inga höga förväntningar om att mina celluluter eller rynkor mellan och under ögonen ska försvinna, men man kan ju alltid hoppas.

Nöjd över mina köp kryper jag nu i säng för att motvilligt dra mig på jobb imorgon. Skulle egentligen inte alls ha tid för att jobba, men lyckades på inga vis, trots envisa försök, få bort jobbturen. So I do what I have got to do. m a o krypa upp ur den sköna sängen kl 06.2o imorgon. hui.