onsdag 25 april 2012

Dagens utflyktAgnes och jag hängde med pappa Frank på jobbet idag. Frank hade hembesök i Borgå och Lovisa så vi passade på att springa runt på stan under tiden. I Borgå shoppades det lite nya kläder till Agnes samt den minsta lilla simdräkt jag kunde hitta. Den lär, trots att det var det minsta som fanns, ändå vara för stor ett tag framöver. 
Före vi drog vidare till Lovisa passade vi på att inleda terassässongen. Jag köpte mig en pommac och insåg ganska fort att det antagligen såg ganska konstigt ut då jag satt med ett ciderglas (med pommac i- men det såg ju ut som cider...) och en minibebis på uteserveringen mitt på förmiddagen.

  


Jag hade aldrig varit i Lovisa tidigare och tyckte att det var en riktigt fin stad! Många gamla, vackra byggnader. I Lovisa hann vi inte med så mycket annat än febrilt försöka hitta ett passande ställe att amma en vrålhungrig, skrikande bebis på samt äta lunch. Det kunde jag konstatera med både Borgå och Lovisa- att det är stressigt att inte känna till städerna så att man vet vart man kan gå och sätta sig för att amma liten bebis. I Lovisa slutade det hela med att jag satt mig ner på en av de få bänkar jag kunde hitta och satt och ammade mer eller mindre mitt i en korsning brevid torget. Nöden har ingen lag. 

Jag och Agnes hann dessutom in till centrum (Helsingfors) efter dagens utflykt för att träffa mina systrar x2 och Agnes söta kusin på Café. Agnes orkade umgås förvånansvärt länge. Det är helt klart roligt då det händer grejer.
Trött blev hon dock av dagens program och somnade precis i pappas famn, redan klockan 20.00.