fredag 19 februari 2010

vändagsgåva

Jajust det, glömde nästan att jag under veckans gång fått ett par av dessa snygga godingar (egentligen var det på söndagen, men veckan börjar ju faktiskt på söndagen, det vet ni väl ;)):Ja, det är sant: FÅTT. Fick dem av en vän som använt dem ett par gånger och konstaterade att de var för stora. Hon totalvägrade ta emot pengar eftersom hon sa att de ju annars ändå ju bara skulle ligga oanvända i skåpet. Så jag tackar och tar emot. De sitter dessutom perfectly på mig. Nån dag senare hade hon på sig ett par nya, i en annan tvätt som jag blev totalt förtjust i...kanske investerar jag i ett par blåa också...

Det låter lite sorgligt att jag tar emot andras avdankade för STORA kläder...men då märket var ett par jag prövat tidigare och länge och väl och funderat på om jag har pengar att sätta på dem eller ej (köpte dem obviously inte) och att personen i fråga som gav dem är minimal och var tvungen att köpa nya i minsta existerande stl så känns det alldeles helt okej att gå omkring i andras gamla, avdankade, för stora kläder. Muchos kiitos, tack för den fina vändagsgåvan!

min vecka

Så var det fredag igen. Det var ju precis måndag! Dessa fem dagar har jag hunnit ha ytterligare ett bankmöte, betalat den första summan av vår lägenhet, jobbat ett par skift, lagat och ätit alldeles för få varma måltider, druckit alldeles för många koppar kaffe, varit på bra humör för det mesta, stundvis bannat mig över att ingen vill anställa mig som fysioterapeut och funderat på om jag borde göra nåt helt annat, ställt mig på vågen och konstaterat att jag gått upp 3kg sen julen då jag senast vägde mig (hur har jag månne lyckats med det...!?), fått panik och tränat 8 träningspass under fem dagar (!! räknade jag till nyss-inte konstigt att min kropp är stel och trött) Imorgon är det återhämtningsdag. Vilar man inte får man inga träningsresultat heller. kramat och pussat på min man. Imorgon åker vi på dagsutflykt till Franks kollegas stuga och återhämta oss, umgås, äter sallad och lax, badar bastu och har det allmänt gemytligt. Hoppas vi inte fastnar i en snödriva med bilen. På kvällen skulle det faktiskt sitta bra med lite uteliv, uteliv som ut på krogen alltså, om man inte är för trött efter en dag av landeluft.
Jag har inte sökt ett endaste jobb denna vecka. suck och stön. men det har faktiskt kommit upp några nya på mol.fi så det ska jag ta itu med på måndagen. Ja, jag tänker faktiskt ta en ledig helg trots att jag är "arbetslös", bortsett från att jag jobbar söndag kväll. Men det är ju inte riktigt på "riktigt"...eller hur var det nu? tur att jag iallafall få riktiga pengar för det.
Min vecka i ett nötskal alltså.