lördag 13 augusti 2011

Dagens filmtipsDet var meningen att vi skulle gå på bio idag och kanske sitta på terass en stund. Men vi blev akut slöa på kvällskvisten och bestämde oss för att ta en promenad, dessvärre via Maccen, jag åt en grillad kycklinsallad. Lär inte äta den igen. Usch och blä för seg och smaklös kyckling.
Nåja, till saken. Vi bänkade oss därefter i soffan och såg The King´s Speech. Jag hade mycket höga förväntingar vilket ofta slutar i magplask. Men inte denna gång. Det är en mycket bra film! alla som inte sett den ser den inom kort, hephep!

ChokladPå mitt jobb hör det till att man tar med sig nåt gott då man kommer tillbaka från en ledighet. Helst också sista dagen man är på jobb före ledigheten börjar.
Jag känner att jag ju inte kan vara sämre utan har idag bakat den godaste chokladkakan jag kan.


Den innehåller ingen kakao utan 350gram choklad. Ja och så lite annat nyttigt också förstås. Denna gång hackade jag nougatpraliner och strödde ovanpå. Främst för att vi inte riktigt är så duktiga på att äta nougat i detta hushåll och även för att det ser ganska snyggt ut och för att det är roligt att pröva på nya varianter. Tidigare har jag tex dekorerat med vitchoklad alternativt ingenting alls ovanpå utan låtit det vara en slät chokladyta.
Denna kaka funkar för det mesta. Om man nu inte råkar ogilla choklad förstås.

Adele - set fire to the rain

Knappast har någon missat denna fantastiska röst. Men om nån nu mod för modan råkat göra det så ska ni se till att lyssna. Hon är grym.