måndag 25 juni 2012

Utmanad

Christa utamnade mig att svara på vilka tre vardagliga eller stora saker  jag skulle vilja göra innan det är för sent?
 Dessa tre är några jag kom på sådär spontant:

1. Jag vill specialisera mig inom mitt yrke. Jag vet dock inte vilket fysioterapeutiskt område ännu, men jag har några alternativ. Vad det blir beror antagligen mest på framtida arbetsplats.
2. Lära mig spela gitarr såpass bra att jag åtminstone kan spela enkla barnsånger för Agnes.
3. Besöka Nya Zeeland

De som känner sig sugna att anta utmaningen och fundera ihop tre saker ska självfallet göra det. Jag är dock lite extra nyfiken på vad som är Toschas, Mias och Marias tre....

Från noll till 100


Åh, dendär känslan av att ha varit uberslö och helst bara velat lägga sig och sova i några timmar eller dega i soffan resten av dagen men ändå lyckas ta tag i sig och dra iväg på tuff träning- den känslan är så fruktansvärt skön. Nu efteråt alltså. Jag har gått från noll till hundra i energinivå och känner mig som en helt ny människa.

En länk i regnet var det tänkt eftersom jag inte joggat på flera veckor igen pga av att jag ännu har känningar efter foglossningen. Då jag dragit på mig kläderna såg jag dock att det ösregnade och tanken på att springa med våta, kalla muskler gjorde tröskeln lite väl hög. Istället bör jag om, gick ner i källaren och körde 6000m (30min) på roddmaskinen, 11min planka + solhälsningar på det.

Man borde banne sig ta sig tid att träna varje dag. Så småningom ska jag nog få till det igen men ett bra tag framöver får jag nog vara glad och njuta av de några gånger i veckan det finns tid, möjlighet och ork.