tisdag 5 augusti 2008

vett fångataget

Nu är jag hittat mitt vett igen. Måste avreagera mig efter chocken. Nu är jag konstigt samlad och balanserad igen. Kanske jag ändå mognat lite och inser att några nya kg inte är världens undergång. Jag är ju inte precis tjock från början. och dessutom är jag inte 16 år längre. Försöker släppa lite på mina krav på migsjälv. Jag tror att andra har förväntingar på mig som kanske egentligen inte existerar nån annastans än i mitt eget huve. Oavsett om de existerar på rikgtigt eller i min fantasi så kan man inte låta sitt liv styras av andra människors förväntnigar och krav.

Nu är min klänning insydd, tack Mia för användningen av symaskin! :) och för vin och en trevlig kväll. skorna och väska är valda. Nu behöver jag nåt att slänga över axlarna om det är kyligt, nåt nytt smycke och bestämma mig angående hårklippning. Sen är jag bröllopsredo! :)

Fick samtal från jobbet idag. C undrade om jag vill byta fredagsturen mot onsdag kväll. Det ville jag!! Det betyder att torsdag kväll är den sista jobbteuren före semestern! Vilket i sin tur betyder att jag, vi, kan åka till vasa redan på fredag morgon. hurray. Utgång i vasa på fredag! se upp! :D

fetgris

Har haft en underbart skön ledig dag - tills jag kom på den fantastiskt idiotiska idén att stiga på vågen efter gympasset. Man ska INTE väga sig då man VET att man har gått upp i vikt. En sekund tänkte jag att jag kanske inbillat mig min viktuppgång, eller åtminstinde överdrivit den för migsjälv. Men vågen ljuger inte. Jag har gått upp underbara 3kg under sommaren. Fantastiskt jobbat Linn. Tyvärr inte 3kg muskler. SUCk!
Ganska intressant egentligen att jag lyckats med denna bedrift. Jag rör på mig varje dag, cyklar 16km varje jobbdag och tränat några gånger i veckan, inte frossat i onyttigheter. Däremot har jag ätit oregelbundet, sällan varm lagad mat, inte tränat rätt hårt nästintill varje dag vilket jag gjorde före sommarjobbet....
Perfekt timing för alla fester och bröllop som närmar sig. Har noll lust att klä upp mig då jag känner mig som en uppblåst gris. Kanske hjälper det om jag inleder en alprosojalightdiet? I need a quickfix. NU.