söndag 11 december 2011

Otålig

Vi är nu inne i vecka 35. Närmare bestämt 34+1. Nu börjar jag verkligen känna mig färdig med att vara gravid för denna gång. Jag känner mig uber stor och klumpig, det är jobbigt att röra på mig och foglossningen har tagit en ny nivå. Jag tog en bild igår jag tänkte lägga upp men just nu känns det för jobbigt att stiga upp ur soffan för att hämta kameran så det blir ingen bild. Dock har jag ju precis delat med mig av ett par smickrande barbamama bilder så det gör kanske inte så mycket att ytterligare en uteblir.

Bortsett från att jag känner mig som mumins syster, foglossningen och att det börjar kännas riktigt trångt för de inre organen så verkar allt vara bra. Som det ska. Lillskruttan bökar på, speciellt mycket om kvällarna. Hon börjar nå upp att sparka på revbenen nu.

Jag har en känsla av att det blir en lång dryg månad. Nu vill vi träffa den lilla människan!

Slukad

Det är härligt att bli riktigt uppslukad av en bok. Det är rätt länge sedan sist men nu kan jag bestämt konstatera att det hänt igen. Jag dök upp ur bokens värld efter flera timmar av sträckläsning och kände att "oj, så trött jag är- klockan är säkert över midnatt". Och det är den. Närmare bestämt var den 02.15.
Nu är jag på bokslukarhumör men väntar nog till morgondagen före jag sätter täderna i nästa bok.