söndag 17 februari 2013

Det senaste dygnet

Konstigheter. Föregående inlägg försökte jag publicera från tåget igår men det försvann plötsligt för att nu, ett drygt dygn senare, dyka upp.
Det var alltså igår jag hoppade på tåget norrut. Sedan dess har jag hunnit träffa en kär vän samt firat en annan kär väns 30-års dag. Det var en fin kväll igår med god mat, kiva program och så fick jag stifta bekantskap med många trevliga typer. Kvällens drottning strålade och var vackrare än någonsin.
Efter en skön nattsömn, om även lite kort, var det skönt att i lugn och ro äta hotellfrukost och läsa tidningen i lugn och ro. Men nu har jag hemlängtan och saknar min familj! Som tur hoppar jag på tåget söderut om en knapp timme.

Morning

Godmorgon från tåget. Jag är på språng igen men denna gång helt ensam. Känns minst sagt konstigt. Jag tror hela tiden att jag glömt någonting då jag för ovanlighetens skull inte behöver hålla koll på tusen saker och andra människor än mig själv. Löjligt nog började jag redan sakna resten av familjen då jag fick en bild-hälsning. Så typiskt mig.