måndag 30 juni 2008

Jag är ju helt klart inte så bra pådethär med uppdatering. På grund av mycket jobb och konstant trötthet orkar jag inte ens samla mina tankar för att skriva ner några ord.

Men, trots tröttheten mår jag väldigt bra. Eller, bortsett från tröttheten kanske är bättre uttryckt. De flesta torde väl veta att jag och F slog till och förlovade oss på midsommarafton. Eller F slog till, jag sa "ja". De flesta frågade var vi var och om vi var ute på romantisk middag eller liknande, men nej vi var faktiskt hemma, trötta efter att vi båda haft långa jobbdagar. Men den oväntade timingen gjorde att jag blev ack så överraskad. Extremt positivt överraskad :)

Idag har jag hämtat ringarna som har justerats och graverats. Min slipades lite smalare också...men jag är fortfarande lite osäker på om den är en litenliten aning för bred. Jag ska känna efter nån dag före jag bestämmer mig...

Shoppade en bröllops-klänning idag. Nej inte till mitt eget utan till de bröllop vi ska på i augusti. Jag brukar inte köpa kläder som inte sitter som de ska, men denhär har jag funderat mycket på, prövat säkert 5 gånger i butiken. så nu köpte jag den trotsa att den måste sys in. Eller som T sa-sy in eller skaffa större bröst :P. Det andra alternativet skulle göra klänningen lite väl dyr så jag tar till nål och tråd istället.