lördag 20 november 2010

Feelisförbättrare

För att liva upp min nuvarande aningen synkkä stämning så lyssnar jag på . Egentligen inte riktigt min typ av musik och September har jag aldrig varit en fan av. Före jag sett henne i programmet "Så mycket bättre" vill säga. Nu tycker jag att hon är fenomenal! av nån anledning ger den ovanstående låten mig bra feelis. Bra feelis kan minsann behövas just nu. Jag ska även bättra på feelisen mha lördagsbastu, en kall cocis och chill med fantastiske Frank ikväll.

Sparåtgärdsoffer.

Igår fick jag veta att Helsingfors stad kommer att förverkliga de sparåtgärder som jag hoppades inte skulle bli verklighet. Fem fysioterapeut tjänster tas bort vilket i praktiken betyder att mitt kontrakt inte kommer att förlängas. Jag har alltså sex veckor jobb kvar och sen är framtiden åter igen öppen och oviss.
Jag visste att jag tog en rätt stor risk då jag böt jobb men jag trodde verkligen att chansen att de skulle plocka bort så många tjänster var minimal. Så fel jag hade.
Saker och ting lär nog ordna sig. Det brukar det alltid. Just nu vet jag dock inte varifrån jag ska hitta ork att sätta igång med jobbsökarruljansen igen.